Choď na obsah Choď na menu
 


Tajomná komnata

6. 4. 2014

HP2_11.jpg
História:
Určite viete že školu vytvorili traja slávny čarodejníci. Slizolin , Chrabromil ,Bystrohlavová a Biflomorová. Bolo to krásne až na jednu vec. Slizolin nechcel brať čarodejníkov muklovského pôvodu, Chrabromil chcel len odvážnych a Bystrohlavová chcela len múdrych. Biflomorová chcela dať všetkým nádej. Bol to síce problém ale čarodejníci ho vyriešili. Chrabromil si sňal klobúk a každý doň vlial svoju predstavu o študentovi. A tak klobúk triedil žiakov do jednotlivých fakúlt. Všetko bolo tak ako malo. No v tom sa Chrabromil a Slizolin (inak najlepší priatelia) nepekne pohádali. Slizolin odišiel z Rokfortu. Hovorí sa že na Rokforte zanechal Tajomnú komnatu a len jeho čistokrvný potomok ju môže otvoriť a vypustiť z nej všetky hrôzy na žiakov muklovského pôvodu.

Novodobé informácie:Vstup do Tajomnej komnaty sa nachádza na dievčenských záchodoch. Musíte hovoriť parselčinou aby sa otvoril.

Tvor ktorý tam žije: Bazilisk. Je to obrovský had ktorý zabíja pohľadom. Bojí sa pavúkov. Ak sa naňho pozriete nejasne ako napríklad cez okuliare, cez zrkadlo, cez ducha, ... atď. skameniete. Odvar z mandragor vás premení naspeť. Pohybuje sa potrubím.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.